Tupakointi saatettu huonoon valoon

Tupakointi on niitä harvoja harrastuksia, joita voi vilpittömästi suositelle kaikille ikään, asuinpaikkaan tai sukupuoleen katsomatta. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa tupakointia. Jotta pääset alkuun, rakas lukijani, niin tässä pienimuotoinen opetusvideo – joka muuten kiinnittää huomiota harvoin herättävään harrastuksen erääseen valitettavaan varjopuoleen: tupakan ja tupakointivälineiden hintaan. Varsinkin viime aikoina alan veteraanit ovat ilmaisseet huolestumisensa sätkä-koneiden nykytasosta: markkinoilla on paljon lähes käyttökelvottomia sätkäkoneita. Tämä on vain yksi syy siihen, että miehet jotka kulkevat omia teitään, käärivät myös omat sätkänsä…

…että näin! Kun kerrankin on hyvällä asialla, vilpittömästi  yhteistä hyvää asiaa (res publica) ajamassa, niin eikö rahasäkin päällä istuva sikaria tupruttava dollaripösö tunge rasvaiset, ahneet sormensa nietseelliseen maaperään:

The VideoPress upgrade allows you to upload videos from your computer for hosting and playback directly within your blog and its familiar administrative interface. The VideoPress upgrade costs $59.97 per year and per blog, and is available for purchase from the Upgrades panel of your administrative dashboard.

Että oikein $$$$$$59.999999999032343243243247?

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s